Het studietraject voor jou!

Dankzij ons All-You-Can-Study-traject volg je makkelijk al onze opleidingen. Wil jij jezelf graag verrijken en van meerdere opleidingen proeven? Dan is dit pakket perfect voor jou.

Wanneer begin ik?

Dat bepaal je helemaal zelf. Je krijgt de beste service die onze school te bieden heeft: een persoonlijke opleidingsadviseur, op wie je een jaar (of zelfs langer) rekent. We starten met een intake-gesprek, zodat wij jou en jouw doelen leren kennen. Want eens we weten waar die doelen liggen, wordt het zo veel makkelijker om te scoren. Wij geven je dan professioneel advies. Maar uiteindelijk bepaal jij zelf hoe jouw toekomst eruit ziet.

Wat voor opleidingen zijn er?

Je kiest tussen klassieke groepslessen op onze toplocaties, de flexibele thuisstudies en de gloednieuwe virtual classes. Elke soort opleiding heeft unieke voordelen. Bij de thuisstudies en de virtual classes volg je lekker comfortabel van thuis uit les. Bij de groepslessen volg je dan weer les met tal van gelijkgezinde studenten.

Welke vorm van opleiding je ook verkiest, je krijgt sowieso alle kennis en vaardigheden aangeleerd die je nodig hebt om je carrière een boost te geven.


1. Persoonlijke begeleiding

Je start wanneer je zelf wil. Je krijgt van ons een persoonlijke opleidingsadviseur, op wie je een jaar (of langer) rekent.

2. Op jouw maat

Je start met een intake-gesprek, zodat wij jouw noden, wensen en dromen begrijpen. Samen zoeken we dan naar de snelste weg om die te bereiken.

3. Voordelig studeren

De goedkoopste manier om levenslang te leren, is via een All-You-Can-Study-abonnement. Neem nu contact met ons op en studeer een jaar lang zoveel cursussen je zelf wil.

4. Start vandaag!

Interesse? Gebruik dan ons contactformulier. Of kom langs op een van onze secretariaten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0