5 fantastische voordelen van single zijn

30/10/2019 Bob van Dongen

Je bent net single (of je bent het al een tijdje): wat een geluk! Want, als single heb je een paar unieke voordelen die mensen in een relatie niet hebben. Ken jij deze 5 verrassende al?

1. Je kunt reizen al je lievelingsbestemmingen, wanneer jij het wil

Let's face it. Reizen met z'n tweeën is altijd een beetje moeilijk. Dat nadeel heb jij niet. Je hoeft niet te wachten op iemand anders om knopen door te hakken, vakantie aan te vragen of eindelijk eens te beslissen of het nou een strand- of wandelvakantie wordt. Je gaat en staat waar jij wil, wanneer jij het wil. Als je besluit om dit weekend een citytrip te boeken, is de enige die je tegenhoudt jezelf! Zin om je avontuurlijke ziel verder te ontwikkelen? Wat dacht je van een opleiding in het thema toerisme en recreatie? Zit reizen in je bloed, dan is een het starten van je eigen reisbureau of beginnen met de cursus reisleider jou op het lijf geschreven.
 

2. Je bent de meest betrouwbare in jouw vriendengroep

Jij zet je vrienden nooit aan de kant, je belt niet last minute af omdat er iets is tussengekomen en je hoeft ook niet persé voor middernacht in bed te liggen. Jij bent voor je vrienden een personal coach, relatietherapeut, sekstherapeut en feestbeest in één. Hoog tijd om je bij te scholen als coach.
 

3. Je hebt tijd om te werken aan jezelf

Single zijn is, meer dan wat dan ook, tijd hebben voor jezelf. Tijd om na te denken wat je wil doen met je leven, maar ook tijd om alles wat al jaren op je bucketlist staat, gewoon te gaan doen. Maak werk van die levenslange droom om een nieuwe taal te leren, ga aan de slag met jouw passie voor mode en interieur, of til je digitale skills naar een volgende niveau en word social media expert! De wereld ligt aan jouw voeten.

4. Je kunt makkelijker sparen

Relaties hebben heel wat voordelen, maar goedkoop zijn ze meestal niet. Citytrips voor 2 waarbij een hostel plots niet meer goed genoeg is, dure etentjes of dates naar de bioscoop. Als single kun je eindelijk je bankrekening spekken. Of beter nog: leer beleggen en je geld zo slim mogelijk beheren.

5. En het belangrijkste: je kunt altijd eten wat jij wil!

Niks is erger dan samen zijn met iemand die je lievelingsgerecht niet lust. Als single is de keuken jouw terrein. Cupcakes als avondeten of taart als ontbijt het kan alllemaal. Zolang je op zondagochtend rustig op je eigen tempo kunt wakker worden met de perfect gezette koffie. Een barista-opleiding helpt je die droom in vervulling te zien gaan.
 
 

Klaar om je singleleven een nieuwe wending te geven? Download hier een gratis proefhoofdstuk. Of neem een kijkje tussen alle opleidingen op onze website.


relatedBlogs

Bepaal jouw ideale studiemethode

De regeling rond de KMO-portefeuille verandert. Wat betekent dat voor jou?

Tips om je lavendel heel te houden


previousLabel

Alexandra kiest voor carrière als zelfstandig zwangerschapscoach

nextLabel

Melissa Pöpsel, bekende makeup-artist én docente Make-Up!

mostRead


Misvattingen over balanslezen

25/07/2018

Onbelast bijverdienen? Doe snel en eenvoudig aangifte bij de RSZ!

09/07/2018

Een opleiding volgen aan onze school? Zij zijn enthousiast!

08/08/2019

studyCategories


Coaching

blogTags


Single lifeSingles dayVoordelen van single zijnOpleidingenCursusAvondonderwijsVolwassenenonderwijsVerrassende voordelen van single zijn

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0