Bedrijfskundige, cpProfessionWithFuture

Zet je gedrevenheid en je kritische geest in om aan de slag te gaan in een adviserende rol voor bedrijven. Je analyseert de werking van een organisatie en geeft met behulp van concrete oplossingen aan hoe het beter kan. Als bedrijfskundige werk je nauw samen met het management en verschillende teams of afdelingen. Tijdens deze opleiding verdiep je je immers in diverse aspecten van de bedrijfswereld en groei je uit tot een echte expert met een grondige kennis van zaken.

Je leert alles over budgetten, boekhoudtechnieken en andere financiële aspecten van het beroep. Daarnaast doe je ook de nodige skills op om als leidinggevende aan de slag te gaan. Na deze opleiding weet je als geen ander hoe je een team motiveert en zo de productiviteit op de werkvloer pijlsnel doet stijgen.

Ook als je je eigen zaak wil oprichten komt deze opleiding goed van pas. Je docenten vertellen je vanuit hun eigen ervaring hoe je een bedrijf opricht en winstgevend maakt. Je krijgt ook een dosis marketing mee waarmee je jouw zaak in de spotlights weet te zetten.

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

Winston Churchill
cpWouldYou
 • de bedrijfswereld langs binnen en buiten leren kennen
 • gericht op zoek gaan naar verbeterpunten binnen het beleid van een organisatie
 • jouw frisse ideeën voorleggen aan het bestuur van een bedrijf
 • een leidinggevende functie invullen
 • een bloeiende carrière uitbouwen in een dynamische sector
Bedrijfskunde
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeVirtual
51 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1918

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Bedrijfskunde

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Boekhouden Basis
10 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Boekhouden Basis

Deze online cursus Basis Boekhouden is ideaal voor een (beginnende) ondernemer die zijn of haar financiën beter wil beheren en die beter geïnformeerde budgetbeslissingen wil maken. Of voor de ambitieuze administratief medewerker met een passie voor cijfers en financiën.

Je start de lessen bij de basis van de boekhoudtechniek. Je komt alles te weten over de balans, de resultatenrekening, het MRA en het grootboek. Krijg inzicht in de inkoop- en verkoopcijfers en afschrijvingen en maak beredeneerde beslissingen over je vraagprijs, omzet en winst. Leer de balans van je boekhouder correct lezen en ontwikkel een beter besef over hoe het bedrijf er financieel voor staat.

Met deze praktijkgerichte opleiding via Zoom leer je snel nuttige kennis bij die onmisbaar is in de businesswereld. Voor wie op termijn de eigen boekhouding wil doen, raden we zeker aan om een stage te volgen, en de opleiding Allround Boekhouden te volgen.

allroundModuleSavings

readMore
Financieel Manager
12 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Financieel Manager

Money, money, money, must be funny! Ambieer jij een carrière als financieel manager of van plan een eigen zaak uit de grond te stampen?

Met deze praktijkgerichte virtuele lessen bouw jij aan je professionele toekomst als vakbekwaam en hands-on financieel manager die de geldstromen beheert in een firma. Een onmisbare schakel binnen elke organisatie.

Je leert een financieel plan opstellen en geplande investeringen analyseren en budgetteren, met aandacht voor het fiscale aspect. Je wordt een kei in financieel beleid. Met deze doordachte en complete opleiding zet je een turbomotor achter je carrière in financieel en beleidsmatig management. Ideaal voor marketeers, HR-managers of general managers die financiële kennis willen opdoen.

allroundModuleSavings

readMore
Management Basis
12 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Management Basis

Ben je een ondernemend type? Zit je boordevol ambitie en daadkracht? Dan is een functie als manager jou op het lijf geschreven.

Als manager stuur je het team of de opdracht naar een grotere hoogte. Je bent communicatief sterk en kan mensen coachen. Als teamleider zorg je ervoor dat je de targets haalt en dat met de juiste kennis van managementtechnieken, bedrijfsorganisaties en personeelsmanagement.

In deze praktische cursus, gegeven door professionals, leer je mensen sturen in elke omgeving. Je leert mensen managen, maar ook situaties, projecten en veranderingen. Je weet hoe om te gaan met conflicten, efficiëntie toe te passen op de werkvloer en mensen te motiveren. Aan het eind van de cursus kan je als allround manager aan de slag!

allroundModuleSavings

readMore
Marketing Basis
3 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Marketing Basis

Ben jij sociaal, doelgericht en een échte verkoper? Wil je je talent actief op de markt ontplooien? Dan is deze korte en intensieve virtual class Marketing onmisbaar voor je cv en je skills!

Als Marketeer ben je de spilfiguur van een onderneming in het streven naar succes: je zorgt voor een uitstekende naamsbekendheid bij het doelpubliek via een marktonderzoek, zet het imago van het bedrijf in de kijker met een concreet marketingplan en trekt haar een streepje voor op de concurrentie met succesvolle strategieën. Een goed product + een straffe marketing is immers een stijgende omzet!

Leer online alle basic skills van de marketingwereld tijdens deze boeiende hands-on lessen!

allroundModuleSavings

readMore
Maak je eigen Businessplan
5 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Maak je eigen Businessplan

Ben jij een startende ondernemer en wil je een sterk businessplan uitwerken? Of ben je reeds ondernemer en wil je een nieuw project lanceren? Dan is deze opleiding voor jou! Je leert hier alles over het financiële aspect, kostprijsberekeningen en uiteraard ook een stukje concurrentieanalyse.

Het is niet altijd eenvoudig om een idee om te zetten in een businessplan, laat staan financiers te overtuigen. Ontdek hoe je van jouw geweldige idee een volledig financieel plan maakt dat ook praktisch haalbaar is én met oog voor groei en winst. Dit is jouw ideale hulplijn van thuis uit. Gedaan met enkel dromen, hier komt jouw business!

allroundModuleSavings

readMore
Je positie als leidinggevende
3 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Je positie als leidinggevende

Ben jij beginnend leidinggevende? Heb jij tonnen ambitie en wil je dat je team naar je opkijkt? Volg dan zeker deze opleiding én start een succesvolle carrière als teamleader!

Als leidinggevende is het belangrijk goed te weten wat voor type baas je net wil zijn. Met deze opleiding ontdek je hoe je realistische doelstellingen bepaalt en deze ook op een correcte manier nastreeft. Je leert de belangrijkste do's en dont's van leidinggeven, waardoor jij een uitstekende band opbouwt met je team. Een goede communicatie is daarbij dan ook onontbeerlijk.

Schrijf je vandaag nog in voor deze virtuele les en groei in geen tijd uit van een junior tot succesvol senior leidinggevende!

allroundModuleSavings

readMore
Bedrijfsbeheer
5 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Bedrijfsbeheer

Wil je zelfstandige in hoofd- of bijberoep worden? Dan start je maar beter goed voorbereid! Via deze cursus leer je alles wat je moet weten om te kunnen starten als zelfstandig ondernemer. Je leert alle tips en tricks hoe je het best je eigen zaak start.

Ondernemen blijft een uitdaging en een skill waar je de nodige kennis voor moet hebben. Kennis die onze ervaren docenten/ondernemers je stap voor stap bijbrengen. Met 15 jaar ervaring en expertise op het palmares begeleiden we jou, denken wij mee over je strategisch en financieel plan, laten we je kennismaken met de essentie van het boekhouden en geven we je zo de beste kans op slagen.

Een mooie voorsprong dus om zelfverzekerd uit te blinken in waar jij goed in bent!

allroundModuleSavings

readMore
Teamleader - motiveren
3 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Teamleader - motiveren

Motivation is key. Dat is geen holle slogan, maar een essentiële wijsheid. Ook op de werkvloer. Motivatie leidt namelijk tot inzet, durf en dus ook tot betere resultaten en meer succes. Wil jij weten hoe je je teamleden of collega´s op een solide manier motiveert? Wil jij je skills als teamleader aanscherpen om nog meer rendement te halen uit je team? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Leer welke incentives je aanreikt om werknemers te motiveren. Financieel, mentaal of inhoudelijk? Targets, bonussen of deadlines? Na deze online dagopleiding weet jij perfect wat werkt en wat niet. Jij stimuleert mensen bovendien doelgericht. Zo garandeer jij gemotiveerde en gepassioneerde werknemers die zich voor 100% inzetten voor het bedrijf. Dat merk je meteen aan hun prestaties én aan de bedrijfsresultaten. Schrijf je dus nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Bedrijfskunde avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je kan fiscaal, administratief en organisatorisch advies op maat geven.
 • Je weet hoe je een team leidt, coacht en motiveert.
 • Je kan een doeltreffend marketingplan opstellen en volgen.
Volwassenenonderwijs Bedrijfskunde
cpFutureOpportunities
 • Bedrijfskundige bij een bedrijf of organisatie
 • Zelfstandig bedrijfskundige
 • Managementconsultant
 • Projectleider
 • Bedrijfsleider met grondige kennis van bedrijfskunde

cpStartingDatesGroupCourse Bedrijfskunde

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

Je opleiding Bedrijfskunde beslaat 51 lessen tussen de 3 en de 8 uur. In het overzicht met de startdata van de opleiding Bedrijfskunde vind je de lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Bedrijfskunde
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeVirtual
51 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1918

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€405.36 beforeFirstLesson
€405.36 partPayStep
€405.36 partPayStep
€405.36 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Bedrijfskunde

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Wouter D.W.
Wouter D.W.

De lessen met Sigrid waren steeds leerrijk en interactief. De leerstof werd steeds met relevante voorbeelden gestaafd en alle vragen die werden gesteld, kregen een duidelijk en volledig antwoord.

Johan L
Johan L

Peter Van Bogaert is gewoon een top leraar

Saartje
Saartje

Ik kon mij geen betere leerkracht voorstellen!

interestsCarouselHeader