Office Manager Allround, jij hebt de touwtjes in handen

Elke succesvolle organisatie werkt met bekwame Office Managers. Als Office Manager ben je namelijk dé drijfkracht achter een sterke administratie.

Als office manager ben je van alle markten thuis. Je verricht dagelijkse administratieve taken, je communiceert professioneel met klanten en je schrijft foutloos zakelijke brieven in een vreemde taal. Je bent dan ook onmisbaar in elke tak van het bedrijf!

Met deze thuisstudie allround Office Manager ben jij overal inzetbaar. Na zeven modules beheers jij elke discipline die een professional nodig heeft. Je kent de meest courante computerprogramma's en geeft je talen een boost om ook internationale bedrijfscontacten binnen te rijven. Zo heb jij een streepje voor tijdens sollicitaties!

Het geheim van een succesvolle Office Manager is niet het maken van weinig fouten, maar juist het leren en groeien van de gemaakte fouten.

Onbekend
cpWouldYou
 • je carrière een positieve draai geven en snel starten als Office Manager
 • meer verdienen door extra verantwoordelijkheid op te nemen binnen je bedrijf
 • professioneel leren werken met Word, Excel, Outlook en PowerPoint
 • jezelf aantrekkelijker maken op de arbeidsmarkt
 • comfortabel thuis studeren op je eigen tempo en op je eigen manier
Office Manager Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
6-9 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1990

cpProgram Office Manager Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Administratieve Vaardigheden
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Administratieve Vaardigheden

In deze praktijkgerichte cursus leer je alle kennis en skills om je te ontplooien tot een waardevol administratief medewerker. Je leert werken met Outlook en Powerpoint, helder communiceren met je collega's, klanten en leveranciers, zowel op schriftelijke als telefonische wijze, correct factureren, offertes opmaken, klachten behandelen, klasseren, handelsrekenen, GDPR wetgeving opvolgen, burotica toepassen en zo veel meer!

Onze opleiding stoomt je met andere woorden klaar om een succesvolle start te maken in de administratieve sector! Zo benut je je skills in verschillende functies: van receptionist, medewerker secretariaat, kantoorbediende tot persoonlijk assistent. Let op: Voorkennis van Word en Excel is een vereiste om deze opleiding te volgen. Je kan deze kennis opdoen in de allround opleiding Administratief Bediende of in aparte cursussen.

allroundModuleSavings

readMore
Word
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Word

Iedereen kent het tekstverwerkingsprogramma Word. Wil jij als beginner alle mogelijkheden van het programma leren kennen? Zin om als gevorderde je skills aan te scherpen en uit te groeien tot een echte Word-expert? Dan is deze thuisstudie waar jij naar op zoek bent!

Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden leer je stap voor stap alle basisfuncties van Word gebruiken. Zo maak je kennis met tekst-, alinea-, en paginaopmaak. Wanneer je deze vaardigheden beheerst, komen geavanceerde onderwerpen aan bod. Denk maar aan het gebruik van tabellen, thema´s, sjablonen of grafische elementen.

Zowel op het werk als in je privé maak jij al gauw de meest overzichtelijke documenten en professionele bestanden. Word heeft geen geheimen meer voor je!

De cursus is ontwikkeld voor Microsoft Office 365. Daarom is het aan te raden om deze te volgen met deze versie of Microsoft Office 2021. Daarnaast verschilt het programma voor Windows erg van dat voor Mac. Deze cursus is opgesteld voor de Windows-versie.

allroundModuleSavings

readMore
Excel Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Excel Basis

Nood aan een stevige basis Excel? Bij deze (uitgebreide) basiscursus ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin de Excel-functies in detail worden uitgelegd. Zo leer je in eigen tempo de kneepjes van het vak. Ben jij er klaar voor?

Onder begeleiding van een vakexpert ga je meteen aan de slag met Excel. Je leert de Excel-functies kennen, verwerkt gegevens, ontdekt tabellen, celtoepassingen en nog veel meer. De instapklare cursus zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd in staat bent om Excel op professioneel gebied in te zetten.

Na de thuiscursus ga je aan de slag met het bekendste spreadsheet-programma ter wereld en ben je klaar voor de volgende stap!

allroundModuleSavings

readMore
Excel Gevorderden
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Excel Gevorderden

Alle geheimen van Excel ontdekken? Bij deze gevorderde opleiding ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin geavanceerde Excel-functies en het efficiënte gebruik ervan in detail worden uitgelegd. Als Excel-expert ga je snel aan de slag. Ben jij klaar voor deze diepgravende thuiscursus?

Onder begeleiding van een vakexpert leer je Excel efficiënt gebruiken. Je leert geavanceerde Excel-functies kennen, gegevens samenvatten, sorteren, filteren en nog veel meer. Deze doelgerichte cursus zorgt ervoor dat jij Excel tot in de puntjes beheerst.

Na de thuiscursus ga je aan de slag in jouw favoriete sector!

allroundModuleSavings

readMore
Outlook
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Outlook

Dankzij Microsoft Outlook beheer je op een duidelijke en overzichtelijke manier al je elektronische post. Je ontdekt hoe Outlook je werk verlicht door je e-mail verkeer efficiënt en ordelijk te maken.

Deze cursus is onmisbaar voor elke gebruiker van Outlook. Op elk niveau binnen een onderneming bespaart een praktisch en efficiënt gebruik van je mailbox enorm veel tijd! Zo leer je je inbox beheren en ontdek je de belangrijkste principes van goed timemanagement en hoe je op een efficiënte en professionele manier communiceert.

Ook thuisgebruikers nemen een voorsprong in hun computergebruik. Je leert hoe je de lijn trekt tussen werk en privé en houdt je mails en agenda dicht bij elkaar.

allroundModuleSavings

readMore
PowerPoint
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: PowerPoint

Tegenwoordig worden bijna alle presentaties voorzien van visuele ondersteuning via PowerPoint. Tijdens deze cursus ontdek jij hoe je een boeiende presentatie maakt die je boodschap helder overbrengt!

Je leert allereerst de basis van PowerPoint. Je bereidt de slideshow voor, kiest de juiste template en zorgt dat de slides duidelijk leesbaar zijn. Vervolgens ontdek je hoe je tabellen, pijlen en diagrammen moet invoegen, zodat je alle nodige informatie op een mooie manier kan presenteren.

Daarna krijg je het tekstuele gedeelte van je presentatie onder de knie en leer je hoe je een tekst als leidraad kan gebruiken, zonder je slides vol te proppen met lange zinnen. Tot slot ga je ook aan de slag met afbeeldingen, animaties en overgangen zodat jouw slideshow steeds aantrekkelijk blijft.

allroundModuleSavings

readMore
Engels -Zakelijke Communicatie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Engels -Zakelijke Communicatie

Het Engels is de voertaal van de internationale zakenwereld. Wie zijn business op de internationale kaart wil zetten, spreekt maar beter een woordje Engels.

Met deze thuisstudie Engels-Zakelijke Communicatie kies je voor efficiëntie. Je leert je alle woordenschat, grammatica en uitspraaktechnieken die je nodig hebt om professionele contacten te leggen in het Engels. Je studeert dus enkel de onderwerpen en regels die relevant zijn voor het bedrijfsleven!

Van thuis uit leer je zakelijk communiceren via mail, telefoon en mondeling en dit in slechts een paar maanden! Ideaal voor professionals die binnenkort Engels moeten spreken voor hun job. Je zal ook merken dat een woordje Engels wonderen doet voor jouw jobkansen. Sounds good? Schrijf je nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Frans - Zakelijke Communicatie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Frans - Zakelijke Communicatie

Ken je een aardig woordje Frans, maar schiet jouw kennis tekort in zakelijke situaties of professionele omgevingen? Wil je vakkundig in het Frans vergaderen? Dan is deze thuiscursus jouw ding! Ideaal voor wie op het werk in contact komt met Franstalige klanten of collega´s!

Deze praktijkgerichte thuisopleiding is geschikt voor al wie een basiskennis Frans heeft. De cursus versterkt je communicatieve skills en breidt je woordenschat uit met termen uit de bedrijfswereld. Je leert mails en brieven opstellen, telefoontjes afhandelen, facturen maken,....

Zo heb jij de durf én de kunde om je Frans ook in professionele settings tentoon te spreiden. Dat geeft je carrière een flinke boost in tweetalig België en ver daarbuiten!

allroundModuleSavings

readMore
cpSkillsAndSkills
 • Professioneel mailen/brieven schrijven, telefoneren en presenteren
 • Jongleren met Word, Excel, PowerPoint en Outlook voor dagdagelijkse en complexere taken
 • Zakelijk communiceren met internationale klanten/leveranciers in een vreemde taal
cpFutureOpportunities
 • Office manager
 • Management assistant
 • Administratief medewerker

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Na je inschrijving ga je direct aan de slag! De digitale cursussen staan binnen de minuut op jouw profielpagina. De papieren versies gaan onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

De cursussen zijn samengesteld voor de Microsoft office 365 versie. Je kan deze cursussen volgen met de versies Microsoft office 2016, Microsoft office 2019 en Microsoft office 365.

cpFinancialInfo

Office Manager Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
6-9 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1990

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€424.80 partPayStep
€424.80 partPayStep
€424.80 partPayStep
€424.80 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Office Manager Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Karen
Karen

Het was een zeer boeiende cursus, zeer goed opgesteld en zeer duidelijk. Het studeren ging daardoor erg vlot! Ook mooie verzorgde map met cursus in.

Marijke
Marijke

Ik vind de cursus heel interessant, duidelijk en uitstekend opgevat.

Sannah
Sannah

Een dikke dankjewel aan de leerkracht! Dankzij haar steun en hulp heb ik het examen met glans doorstaan. Nu kan ik op het werk zelfzeker Franse en Waalse cliënten verderhelpen!

interestsCarouselHeader