teacherLabel

Nele Destoop

4.9 / 5
Na mijn loopbaan als gegradueerde in de orthopedagogie bij jongeren met gedragsproblemen en emotionele moeilijkheden, volgde ik een opleiding bij Fluvium, de internationale flower school. In 2009 maakte ik een carrièreswitch en werd mijn uit de hand gelopen hobby mijn beroep. Ik heb vele jaren ervaring als zaakvoerder van bloemenzaak en creatief atelier Nel Creations.  Nel Creations is geen winkel, maar een atelier waar ik  exclusieve bloemstukken en andere bloemcreaties voor elke gelegenheid ontwerpt. Nel Creations maakt graag mooie creaties waar mensen van genieten. Met bloemen, bladeren, stof, klei, hout, papier en andere materialen schudt ze originele, hedendaagse bloemkunstwerkjes uit haar mouw. Als freelance florist werk ik voor kleine én grote ondernemingen of evenementen in Vlaanderen, Wallonië en NoordFrankrijk.
 
Na mijn loopbaan als gegradueerde in de orthopedagogie bij jongeren met gedragsproblemen en emotionele moeilijkheden, volgde ik een opleiding bij Fluvium, de internationale flower school. In 2009 maakte ik een carri&egr
readMore

Nele Destoop givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0