teacherLabel

Nele Heyns

4 / 5

"Ik heb een 8-tal jaar ervaring in de tandheelkundige wereld en wil graag mijn ervaring delen. Na een Se-n-Se-opleiding tandartsassistente, startte ik mijn carrière in tandartspraktijk Cosmident, waar ik de mogelijkheid heb gekregen om de hele waaier van de tandheelkunde te ontdekken. Na 4 jaar te werken als tandartsassistente kreeg ik de kans om door te groeien naar praktijkmanager. Ik ben erg gepassioneerd door mijn vak en wil anderen inspireren."

"Ik heb een 8-tal jaar ervaring in de tandheelkundige wereld en wil graag mijn ervaring delen. Na een Se-n-Se-opleiding tandartsassistente, startte ik mijn carrière in tandartspraktijk Cosmident, waar ik de mogelijkheid heb gekregen om de hele waaier van de t

readMore

Nele Heyns givesCourses

undefined

Tandartsassistent

Antwerpen

nextStartingDate 17/04/2023

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

€ 685.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Tandartsassistent17/04/202303/07/202318:3021:30Antwerpen

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0