Het geheime wapen van Pierre

In het bedrijfsleven is levenslang leren cruciaal. Pierre motiveert zijn medewerker met All You Can Study.

moreInfo

De kracht van een Opleidingsplan

Een goed gestructureerd opleidingsplan biedt werknemers en werkgevers tal van voordelen op professioneel maar ook persoonlijk vlak. Dit heeft een positieve impact op de algehele werksfeer en draagt bij aan het succes van een onderneming.

moreInfo

Vier Tips: hoe pitch je je een opleiding aan je werkgever?

Werknemers die zich bijscholen zijn extra gemotiveerd en zijn mee met de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bovendien brengt hun kennis inkomsten op! Maar hoe overtuig je je werkgever van de meerwaarde van een opleiding? Wij vroegen het aan de HR-manager van een succesvolle onderneming.

moreInfo

Hoe de Ramadan je helpt je professionele doelen te bereiken

Wist je dat de Ramadan je carrière gunstig beïnvloedt? Voor deze blog onderzochten we hoe de Ramadan je helpt om je professionele doelen na te streven. Ontdek hoe deze periode je helpt om prioriteiten te stellen, geduld en veerkracht op te bouwen en nieuwe vaardigheden te verwerven die je verder helpen in je carrière.

moreInfo

Samen naar een succesvolle toekomst

Blaas een nieuwe en frisse wind door je carrière en omarm tal van nieuwe kansen met je outplacementbegeleiding. Krijg advies van professionele adviseurs en profiteer van nieuwe persoonlijke inzichten die jou richting nieuwe carrièrekansen duwen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0