teachersHeading

Onze school is een echte ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij leren je de echte praktijk, zoals je die nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf lesgeven aan onze school? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde docenten om het cursusaanbod uit te breiden.

An Boone

gives courseTeachers Management Basis in Gent andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Vanessa Van Hoorickx

gives courseTeachers Management Basis  andTeachersOverview 2 moreCourses

Steven Vanommeslaeghe

gives courseTeachers Bedrijfsbeheer in Aalst andTeachersOverview 2 moreCourses

Fabienne Motmans

gives courseTeachers Administratieve vaardigheden  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover