teacherLabel

Astrid Verhulst

4.3/5

“Van achter de computer en de telefoon zaken regelen is helemaal mijn ding. Na een bijna volledige carrière in administratie, geniet ik er nog steeds van”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Astrid werkte zowel als zelfstandige, als in loondienst in verschillende administratieve functies. Ze werkt intussen al bijna 15 jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar job als docent aan onze school.
 
Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Word en Excel tot Administratief bediende, Secretaresse, Receptioniste en Zakelijke communicatie. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus in te studeren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docente die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.
 
Astrid is ook docente energetisch therapeut. Intussen is ze al meer dan 25 jaar actief bezig met energetisch werk. “In een beginfase boeide het mij zo dat het iedere seconde van mijn vrije tijd innam.”, zegt ze enthousiast.  Astrid volgde verschillende cursussen (waaronder Reiki Master, Alchemic healing, Inverse Wave therapie, stemwerk, spirituele psychologie …) om haar kennis op energetisch vlak uit te breiden. Intussen heeft ze zelf al enkele honderden studenten opgeleid.


Astrid Verhulst givesCourses

undefined

Administratieve Vaardigheden

Onderwijs jezelf in Administratie en ga voor een stabiele job.

undefined

Excel Gevorderden

Schrijf je in voor de cursus Excel Gevorderden en word veelzijdig Excel-expert.

undefined

Excel Basis

Schrijf je in voor de cursus Excel Basis en word veelzijdig Excel-kenner.

undefined

Nederlands Zakelijk

De opleiding Zakelijk Nederlands leert je professioneel communiceren in het Nederlands.

undefined

Administratief Medewerker

De opleiding administratief bediende is perfect te combineren met je werk, gezin en hobby.

undefined

Administratieve vaardigheden

Schrijf je in voor de opleiding Administratief Medewerker en start meteen als bediende.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0