Cursussen op maat

Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil Bedrijfsbeheer al haar cursisten op een snelle en praktische manier klaarstomen voor hun eigen bedrijf. Dat gebeurt via onze praktijkgerichte opleidingen. Omdat we rekening houden met jouw voorkeur en behoeften, bieden we verschillende opleidingsmethoden aan. Je hebt de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Zo vind je de opleiding die het best bij je past en ben je in no time klaar voor je eigen zaak!


Groepslessen

Hou je van old school? Dan zijn onze groepslessen iets voor jou! Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een constructieve leeromgeving met gelijkgestemde klasgenoten en bedrijfskundige docenten.

We organiseren groepslesssen in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet kan je les komen volgen bij jou om de hoek!

GROEPVirtual classes

Zin in een klassikale opleiding zonder je te moeten verplaatsen? Dan zijn onze virtual classes iets voor jou! Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide ondernemers je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Je volgt les door je in te loggen via je studentenprofiel. Op de Virtuele Campus Zoom kan je communiceren met je docent en je medestudenten. De lessen zijn dus zéér interactief! Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

VIRTUEELThuisstudies

Inhoudelijk is er bijna geen verschil tussen onze groepslessen en thuisstudies. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Het grote verschil? Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Klinkt goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!

THUIS


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0