Ons team van bedrijfskundigen

Onze onderwijsinstelling is langzaam maar zeker geëvolueerd tot een gevestigde waarde binnen de onderwijssector. Met tal van verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, zijn we de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux.

Onze docenten zijn stuk voor stuk bedrijfskundigen die er alles aan doen om jou op een snelle en praktische manier klaar te stomen voor jouw eigen bedrijf. Samen met ons intern team zetten ze zich dag na dag in om jouw opleidingstraject zo vlot mogelijk te doen verlopen. Zin om kennis te maken met ons topteam? Lees dan verder!

Ons docententeam

Al onze docenten zijn professionele zelfstandigen die jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Ze worden zorgvuldig gescreend en hebben één doel: studenten inspireren.

Onder het motto "al doende leert men", ervaar je via hen de échte praktijk. Zo leren ze jou de kneepjes van het vak en ondervind je meteen hoe het voelt om aan de slag te gaan binnen de sector.

ONZE DOCENTEN

Ons intern team

Samen met de docenten vormen onze interne medewerkers de absolute fundering van onze school. Laten we even een kijkje nemen achter de schermen!

De front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team, het IT-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te laten navigeren doorheen jouw opleidingstraject.

ONS INTERN TEAM

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0