Boekhouden/Boekhoudkundig medewerker

Boekhoudkundig medewerker

Heb je een eigen zaak? Of wil je als boekhouder in echt topbedrijven terechtkomen? Schrijf je in voor een van deze leerrijke opleidingen en stoom je klaar voor je nieuwe carrière. Onze ervaren docenten doen je met veel plezier kennismaken met de financiële wereld.

volg les in jouw buurt

word begeleid door experts

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

studeer op jouw tempo

krijg praktijkgericht les

oefen meteen in de les

behaal je waardevolle diploma

leer tal van tips&tricks

start je eigen boekhoudkantoor


allCoursesWithinSubtheme Boekhoudkundig medewerker

Boekhoudkunde

Balanslezen

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Balanslezen en word een krak in je vak als Boekhoudkundig Medewerker.

availableVia

Boekhoudkunde

Blockchain en Cryptocurrencies

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte opleiding in jouw buurt.

Boekhoudkunde

Boekhouden Allround

Boekhouden Allround, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Boekhouden Allround en lanceer je carrière als Boekhouder.

availableVia

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

Boekhoudkunde

Boekhouden Gevorderden

Boekhouden Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

availableVia

Boekhoudkunde

Economie Basis

Economie Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de cursus Economie Basis en doe op een snelle manier basiskennis op.

availableVia


beSureOfYourFuture

Wil je meer leren over jouw geld? En hoe jij financieel slimme beslissingen kan maken? Vergroot dan nu jouw boekhoudkennis en kies een leven vol financiële zekerheid. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich in afstandsonderwijs in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch wat stappen kunnen maken. We ontdekten dat we recht hadden op verschillende voordelen waardoor onze nieuwe collega zichzelf al meteen terugbetaalde. Een goede boekhouder die up-to-date is van de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

Boekhoudkunde

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je boekhouding in orde krijgt? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou. Een diploma als expert in boekhouden brengt daarnaast ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven? Dan is een job als boekhouder op jouw lijf geschreven.

Boekhoudkundig medewerker, hundredPercentOfTheTime

Ook boekhoudkunde heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Veel bedrijven investeren in die software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep op een goede boekhouder of boekhoudkantoor. De wetgeving en de financiële wereld verandert aan een sneltempo. Boekhouders houden die veranderingen bij en zoeken uit hoe ze het verschil kunnen blijven maken. Voor iedere gezonde onderneming zijn ze dus een absolute meerwaarde.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Van scholieren tot ondernemers, boekhouden ligt iedereen. We merken dat een diploma boekhouden nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Voor mensen met al heel wat kennis, vormt het dan ook een perfecte uitbreiding. Je kan je bij ons makkelijk doeltreffend specialiseren binnen je interesse- en vakgebied. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen beginnen. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens Europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-