Economie & Financiën/Investeren en beleggen

Investeren en beleggen

Wil je graag je geld voor jou laten werken? En investeren in je eigen toekomst? Onze ervaren docenten doen je met veel plezier kennismaken met de financiële wereld.

volg les in jouw buurt

behaal je waardevolle diploma

krijg les van echte experts

ontvang een up-to-date cursus

ontdek de online leeromgeving

combineer theorie en praktijk

lessen op jouw maat

krijg praktijkgericht les

krijg praktijkgericht les

leer alles over financiën


allCoursesWithinSubtheme Investeren en beleggen

Investeren en beleggen

Balanslezen

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Balanslezen en word een krak in je vak als Boekhoudkundig Medewerker.

availableVia

Beleggen Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Beleggen Basis en word een krak in je vak als Beleggingsexpert.

Investeren en beleggen

Blockchain en Cryptocurrencies

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte opleiding in jouw buurt.

Investeren en beleggen

Economie Basis

Economie Basis, cpProfessionWithFuture

Ga voor de cursus Economie Basis en doe op een snelle manier basiskennis op.

availableVia


beSureOfYourFuture

Digitale munten of cryptocurrencies zijn tegenwoordig overal. Sinds de boom van Bitcoin in 2007, lijkt de groei van digitale munten niet meer te stoppen. Banken, overheden en de privésector doen steeds vaker een beroep op blockchaintechnologie en digitale currencies. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze bank merken we dat de vraag naar digitale munten nog steeds stijgt. Financiële managers die blockchaintechnologie en digitale valuta begrijpen en kunnen uitleggen zijn een echte meerwaarde in de financiële sector.. - employerSpeaks

Investeren en beleggen

trendsCapitalized

Digitale munten zoals Bitcoin of Ethereum zijn ondertussen gekend bij het grotere publiek. Meer en meer mensen wagen zich aan een digitale portefeuille. Ofwel als investering, of omdat ze echt geloven in de blockchaintechnologie waarop ze gebouwd zijn. Een diploma als expert in financiën komt met heel wat kennis op vlak van digitale munten. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven?

Investeren en beleggen, hundredPercentOfTheTime

De financiële wereld heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. Steeds verder gevorderde computerprogramma’s en geavanceerde mobiele applicaties zijn een hulp en toevertrouwen geworden van financial managers. Maar ook geld an sich kent een hele evolutie. Steeds meer bedrijven en banken erkennen de meerwaarde van digitale valuta.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in financieel management veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. De kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Deze opleiding is perfect voor mensen die economisch sterker in hun schoenen willen staan. Het is een introductie tot blockchain en bitcoin en legt de basis waarop je veilig en vertrouwd verder kan investeren.

niceToKnowHeader

  • Er zijn meer dan 1300 verschillende digitale munten beschikbaar.
  • Ongeveer 75 procent van de Bitcoin miners komt uit China.
  • Cryptocurrency maakt e-commerce veiliger, goedkoper en makkelijker
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.
  • In 2011 kon je voor 1 dollar 1 bitcoin kopen. In 2017 was die dan 17.000 dollar waard.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-