Crypto

Wil je meer weten over cryptocurrencies en hun impact op onze economie? Dan is een opleiding uit het subthema crypto een absolute aanrader voor jou! Blockchain technology kan absoluut enorm handig zijn voor je bedrijf. Je proeft van een carrière in een innovatieve sector en je leert nieuwe digitale mogelijkheden die van belang zijn voor iedereen die bezig is met het ontwerpen en plannen van bedrijfsvoering, informatievoorziening of ICT-services.

Je leert alles over cryptocurrencies & blockchain. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

persoonlijke begeleiding

les van vakexperten

incl online leeromgeving

alles over blockchain & crypto

snel de basis leren

een innovatieve sector

boordevol tips & tricks

veel toekomstmogelijkheden

wegwijs in cryptocurrencies


allCoursesWithinSubtheme Crypto

Crypto

Blockchain en Cryptocurrencies

Blockchain en Cryptocurrencies, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte opleiding in jouw buurt.


beSureOfYourFuture

De laatste tijd hoor je ontzettend veel over bitcoins en blockchain. Weet je niet helemaal wat het juist allemaal inhoudt? Met een opleiding uit dit subthema kom je te weten of het voor jouw bedrijf ook een toegevoegde waarde kan zijn. Daarnaast is het ook interessant als je van plan bent om te beleggen in deze currencies. Het is een eenmalige investering in jezelf en in de toekomst. Met een opleiding uit dit subthema heb je heel wat mooie toekomstperspectieven en carrièrekansen. Je kan je specialiseren als financial manager, als innovation manager, als businessanalyst of je kan gaan voor een carrière als IT-manager. Met een diploma toon je aan dat je over de nodige kennis bezit om meteen professioneel van start te kunnen gaan. Schrijf je online in!

"Bitcoin en bijna alle andere cryptocurrencies zijn gebaseerd op blockchain-technologie. Een opleiding in deze nieuwe technologie kan je zeker een beter inzicht verwerven in de impact op je organisatie en op de maatschappij. Dit zal je zeker helpen om de basisprincipes van de technologie beter te begrijpen." - employerSpeaks

Crypto

trendsCapitalized

De technologieën rond blockchain en cryptocurrencies zullen een grote impact gaan hebben op onze samenleving. Het zal wellicht nog enkele jaren duren voor deze technologieën en implementaties in bedrijven hun vruchten zullen afwerpen... maar dat is geen reden om jezelf nog niet in deze nieuwe ontwikkelingen te verdiepen. Wereldwijd doen er zich al interessante projecten voor. Verschillende autobouwers maken bijvoorbeeld al ruim gebruik van de technologie. Ze maken platformen waar gegevens binnen supply chains veilig kunnen worden uitgewisseld en gedeeld en anoniem kunnen worden gemaakt in de hele industrie. Grote voetbalclubs als Atlético Madrid en Juventus hebben ook al een eigen cryptocurrencynvoor fans om te investeren in de clubs en toegang te geven tot unieke features. Ontdek er alles over met een opleiding uit dit interessante subthema!

Crypto, hundredPercentOfTheTime

Consumenten besteden nog steeds veel meer met digitale vormen van geld dan met cash. Er zijn ook nog heel wat innovaties onderweg. Denk maar aan de nieuwe virtuele munt 'Libra'. Er zijn recent ook verschillende andere grote bedrijven bezig met een eigen digitale valuta. Denk bijvoorbeeld maar aan Wallmart.   Ook verschillende overheden kijken inmiddels serieus naar een eigen digitale valuta, zoals de Europese Unie & China. 

"Ik ben altijd een beetje sceptisch geweest wat betreft crypto. Toch wilde ik niet weer een revolutie missen zoals het internet. Crypto is here to stay! Daarom heb ik mezelf dan ook overtuigd om een opleiding te gaan volgen en mezelf te gaan verdiepen in deze technologieën. Ik ben zeker positief verrast! Ik kreeg tal van tips & tricks en ik ben er veel meer over te weten gekomen. Zeker een aanrader!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"Als de cryptocurrencies en blockchain technology je nog niet helemaal duidelijk zijn, dan vormen deze opleidingen een mooie kans om je meer te verdiepen in dit thema. Tijdens de opleiding leer je je weg vinden in de verschillende blockchains en bepaal je op welke manier je dit alles in je bedrijf implementeert op vlak van technologie en infrastructuur. Onze docenten staan je met veel plezier bij voor al je vragen. Schrijf je online in!"

niceToKnowHeader

  • De FBI hoort bij de rijkste Bitcoin-bezitters
  • Investeren in crypto of betalen met cryptocurrency is in sommige landen verboden. Bijvoorbeeld in Marokko.
  • Er bestaan meer dan 5.000 verschillende cryptomunten
  • 64% van alle Bitcoin-adressen zijn ghosts

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-