ICT & Webdevelopment/Kantoorsoftware

Kantoorsoftware

Met een opleiding uit het subthema kantooroffice til je je office-en organisatorische talenten naar een nog hoger niveau! Binnen een kantoorjob is het sowieso altijd erg handig om de nodige computersoftware achter de hand te hebben. Zo word je een onmisbare schakel binnen elk bedrijf.

Je leert alles over kantoorsoftware. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgericht

persoonlijke begeleiding

alle nodige kantoorsoftware

incl online lesmateriaal

met digitaal leerplatform

tal van tips & tricks

voor beginners en gevorderden

staat goed op je cv

up-to-date cursusmateriaal


allCoursesWithinSubtheme Kantoorsoftware

Administratief Bediende, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Administratie en word een krak in je vak als Administratief bediende.

Kantoorsoftware

Administratieve Vaardigheden

Administratieve Vaardigheden, een boeiende en gevarieerde carrière

Schrijf je in voor de cursus Administratie en word veelzijdig Administratief Bediende.

availableVia

Excel Basis, ontdek de wereld van Excel

Volg de opleiding Excel Basis en word een krak in je vak als Excel-specialist.

Excel Gevorderden, ontwikkel jouw totale skillset

Volg de opleiding Excel Gevorderden en word een krak in je vak als Excel-expert.


beSureOfYourFuture

Met een opleiding in kantooroffice ben jij overal inzetbaar. je beheerst alle modules die elke professional nodig heeft. Je kent de meest courante computerprogramma's waardoor je een streepje voor hebt op al je sollicitaties! Een stevige basiskennis van kantoorsoftware is essentieel voor heel wat beroepen en bovendien komt het ook handig van pas tijdens je dagelijkse leven. Met deze cursussen kan je je computervaardigheden verder uitbreiden of van nul beginnen. Met een diploma toon je aan dat je over alle nodige kennis bezit om meteen professioneel van start te gaan. Schrijf je online in!

"Een opleiding in kantoorsoftware moet je niet direct associëren met basiskennis. Ook als je enige ervaring hebt met administratieve programma's als Word, Excel en Office kan het nog steeds zijn dat je handige tools over het hoofd ziet of dat je nog steeds tegen valkuilen botst. Met een opleiding leer je die valkuilen beter kennen en leer je (nog) efficiënter met de programma's werken. Het is dus zeker een aanrader om je nog meer te verdiepen in deze programma's!" - employerSpeaks

Kantoorsoftware

trendsCapitalized

Steeds meer bedrijven maken gebruik van cloud en computing. Deze trend zal alleen maar blijven toenemen. Er zullen tal van nieuwe programma's komen waarin je verschillende diensten van de cloud zult kunnen gebruiken. De cloud kan allerlei soorten processen verbeteren en stroomlijnen - van samenwerking en projectbeheer tot gegevensorganisatie en informatieback-up. Een nieuwkomer onder de programma's die vaak op kantoor gebruikt worden, zijn videocall-programma's. Vooral Zoom is in korte tijd enorm populair geworden. Het is dan ook een snelle en gebruiksvriendelijke app. Ook wij gebruiken Zoom voor onze nieuwe Virtual Classes.

Kantoorsoftware, hundredPercentOfTheTime

Steeds meer persoonlijke apparaten en persoonlijke software vinden hun weg naar kantoor. Zo worden taken efficiënter uitgevoerd, zonder de prestaties te beperken. Er komen voortdurend nieuwe apps en programma's uit die de taken op kantoor makkelijker, sneller en efficiënter maken. Ook de veelgebruikte softwareprogramma's zoals Word, Excel en Photoshop krijgen voortdurend updates. Het is dus belangrijk om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe ontwikkelingen!

"Op mijn werk moet ik regelmatig Excel gebruiken. Alhoewel ik het programma redelijk goed ken, bots ik soms toch nog op zaken waarvan ik niet weet hoe ze op te lossen. Daarom heb ik besloten me bij te scholen met een cursus Excel aan het Centrum voor Avondonderwijs. Ik heb toch nog enkele geheimen over het programma uit de doeken kunnen doen. Zeer praktijkgericht!" - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

"Om de cursussen van het subthema kantoorsoftware te volgen heb je geen voorkennis nodig. Iedereen kan starten. Je hebt alleen genoeg motivatie, een cursus en een computer nodig! De skills staan ook heel goed op je cv. Het is dus zeker een aanrader om een opleiding te aanvatten!"

niceToKnowHeader

  • Microsoft Word bestaat al bijna 40 jaar! Het kwam uit in 1982, 3 jaar voor de verschijning van Microsoft Excel in 1985.
  • 90% van de professionele creatieve designers gebruikt Adobe Photoshop.
  • Wist je dat je 24 items kan bewaren op het prikbord in Microsoft Word? Handig wanneer je meerdere tekstjes wilt kopiëren en plakken.
  • Met Outlook wordt het bijna onmogelijk om een bijlage vergeten te verzenden. Als je in de mail de woorden 'bijlage' of 'bijgevoegd' typt, dan zal Outlook je automatisch herinneren een bestand in je mail bij te voegen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-