Leadership

Teamleaders spelen een cruciale rol in elke onderneming. Wil jij weten hoe je jouw medewerkers professioneel coacht, motiveert, ondersteunt en stimuleert? Heb je net promotie gemaakt en wil je weten hoe je omgaat met je nieuwe functie als teamleader? Dan is een opleiding uit de subcategorie leadership absoluut iets voor jou!

Je leert alles over leidinggeven. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

diverse leiderschapsmodellen

alles over leidinggeven

strategisch denken en plannen

les van ervaren leiders

inspirerend en authentiek

focus op EQ

netwerken met topexecutives

vele leiderschapskansen

focus op teambuilding

persoonlijke begeleiding


allCoursesWithinSubtheme Leadership

Eventmanager, cpProfessionWithFuture

Kies voor de opleiding Evenementenorganisatie en start meteen als Eventorganisator.

Leadership

Groepsdynamiek op de werkvloer

Groepsdynamiek op de werkvloer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Groepsdynamiek en word een krak in je vak als Teamleader.

availableVia

Leadership

HRM rekrutering en selectie

HRM rekrutering en selectie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiter en start meteen als HR-medewerker.

availableVia

Leadership

HRM Rekrutering en Selectie

HRM Rekrutering en Selectie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiting en start meteen als Recruiter.

Leadership

Je positie als leidinggevende

Je positie als leidinggevende, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte cursus in jouw buurt.

Leadership

Omgaan met cultuurverschillen

Omgaan met cultuurverschillen, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Diversiteit en word een krak in je vak als Cultuurcoach.

Omgaan met weerstand, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Conflicten en word een krak in je vak als Bemiddelaar.

Leadership

Praktisch leidinggeven

Praktisch leidinggeven, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Leidinggeven en word een krak in je vak als Teamleader.

availableVia

Teamleader - leiden, cpProfessionWithFuture

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

Teamleader - motiveren, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in en volg een praktijkgerichte cursus in jouw buurt.


beSureOfYourFuture

Met een opleiding uit de subcategorie leidinggeven leer je een team op een professionele en efficiënte manier motiveren en aansturen, problemen en conflicten op een rustige en daadkrachtige wijze oplossen en communicatief en assertief zijn zonder daarbij arrogant over te komen. Zo kan je meteen aan de slag als leidinggevende! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als leidinggevende heb je ook eigen talenten. De kunst is om te leren delegeren en deze talenten zo goed mogelijk over te brengen op anderen. Zo worden zij net zo goed als jij bent in wat je doet. Als leidinggevende moet je eigenlijk plezier vinden in anderen aan te moedigen om het beste in zichzelf naar boven te halen. - employerSpeaks

Leadership

trendsCapitalized

Je positie als leidinggevende moet je altijd goed in de gaten houden. Loop je voorop met de laatste nieuwe trends? Of heb je nog wel wat in te halen Leidinggeven wordt meer en meer een rol in plaats van een positie. Dit komt doordat steeds meer bedrijven afscheid nemen van traditionele hiërarchische organisatiestructuren en opteren voor meer vlakke structuren. Zelfsturende teams, coöperaties en netwerkorganisaties worden alsmaar belangrijker. De meeste leiders vinden tegenwoordig dat iedereen zich moet thuis voelen in de organisatie om een toegevoegde water te kunnen bieden.

Leadership, hundredPercentOfTheTime

Innovatie en technologie gaan ook hand in hand met leidinggeven. Zo gaan ontwikkelingen tegenwoordig meer en meer richting teamwork. Dat is nog een reden dat (toekomstige) leiders meer getraind zullen moeten worden op beïnvloedingsvaardigheden. Daarnaast wordt omgaan met een grote diversiteit binnen een team ook steeds belangrijker en belangrijker. Er wordt steeds meer ingezet op sterke competenties, in plaats van verbeterpunten.

Recent ben ik tot een functie als leidinggevende gekatapulteerd. Voor deze functie was ik eigenlijk een beetje een all-rounder op mijn werk. Ik wist van alles wel iets af. Nu ik plots leidinggevende ben, moest ik plots een heel team gaan aansturen. Ik had snel door dat ik toch verschillende competenties mistte. Daarvoor heb ik een beroep gedaan op het Centrum voor Afstandsonderwijs. Op deze manier kon ik makkelijk mijn studie combineren, zonder aan tijd in te boeten. Ik ben toch tot verschillende inzichten gekomen en ik moet zeggen dat mijn skills behoorlijk zijn aangescherpt. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze docenten hebben jarenlange ervaring op het gebied van change management, coaching, besluitvorming, emotionele intelligentie, onderhandelen, leiderschap en teamwerk. Hun ervaring delen ze graag in een waaier aan opleidingen. Als leidinggevende is het altijd een slim idee om jezelf bij te scholen om zo regelmatig terug een frisse blik te krijgen op je aanpak.

niceToKnowHeader

  • De competentie om mensen aan te sturen wordt belangrijker dan de inhoudelijke kennis..
  • Uit onderzoek van de bekende Amerikaans onderzoekers Kouzes en Posner blijkt dat leidinggevenden van goed presterende afdelingen vooral hoog scoren op affectie.
  • Positieve energie verspreiden wordt gezien als belangrijke eigenschap.
  • 12% van de leidinggevenden geeft aan onzeker te zijn over zijn/haar beslissingen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-