Persoonlijke Ontwikkeling/Zelfbewustzijn ontwikkelen

Zelfbewustzijn ontwikkelen

Kies voor geluk. Kies voor mentale weerbaarheid. Breng opnieuw rust in je hoofd met een van deze opleidingen. Wie weet schuilt er wel een happiness of mindfulness coach in jou. Ontdek het nu.

volg les in jouw buurt

leer van ervaren coaches

behaal je waardevolle diploma

combineer theorie en praktijk

ontvang een up-to-date cursus

ontdek de online leeromgeving

oefen meteen in de les

erkende opleidingsverstrekker

studeer waar en wanneer je wil

krijg praktijkgericht les


allCoursesWithinSubtheme Zelfbewustzijn ontwikkelen

Ontwikkel je zelfbewustzijn

Happiness Coach

Happiness Coach, cpProfessionWithFuture

Volg de cursus Happiness Coach en studeer waar en wanneer je wil.

availableVia

Life Coach Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Life Coach Basis en word een krak in je vak als Life Coach.

Ontwikkel je zelfbewustzijn

Personal Coach

Personal Coach, je klanten begeleiden naar een gezonde toekomst

Schrijf je in voor de cursus Personal Coach en word veelzijdig Personal Coach.

availableVia

Ontwikkel je zelfbewustzijn

Primal Power Coach

Primal Power Coach, bevrijd de oerkracht van het lichaam

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia

Ontwikkel je zelfbewustzijn

Ultimate Potential Coach

Ultimate Potential Coach, spreek de genezende en vitale oerkracht van je klanten aan

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia


beSureOfYourFuture

Geluk zit in meer dan enkel de kleine dingen. Een echte coach weet dat. Via slim en doelgericht advies helpt hij jou aan je geluk. Want dat is voor iedereen anders. De vraag naar happinesscoaches stijgt de laatste jaren enorm. Steeds meer mensen willen de tijd nemen om geluk te definiëren en ontdekken. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

De cursus mental coach volgde ik initieel eigenlijk puur voor mezelf. Maar ik merkte dat iedereen in ons bedrijf er eigenlijk vruchten van plukte. Ik besloot enkele van de technieken daarom meteen toe te passen bij mijn team. En eerlijk: eigenlijk zou iedere manager dit moeten volgen. Het helpt je problemen opsporen en oplossen. En in afstandsonderwijs kan je het makkelijk met je werk blijven combineren. Aanrader!. - employerSpeaks

Ontwikkel je zelfbewustzijn

trendsCapitalized

We zien dat mensen steeds vaker hun eigen geluk en mentale welzijn durven vooropstellen. Ze zijn ambitieus en enthousiast en willen betere mensen worden. Ze willen een gezonde geest in een gezond lichaam. Ze gaan actief op zoek naar coaching en stellen hun mentale veerkracht en geluk daarbij op de eerste plaats.

Zelfbewustzijn ontwikkelen, hundredPercentOfTheTime

Mensen zijn al millennia lang op zoek naar het geheim achter geluk. Dankzij de moderne wetenschap weten we dat vele factoren een invloed hebben: je voeding, je slaap en je relaties spelen allemaal een rol. En ook je werk, vriendengroep en je familie heeft een invloed. Een goede coach leidt je naar het pad dat voor jou het meeste geluk oplevert. Ongetwijfeld een boeiende job.

Ik werk nu al een aantal jaar als life coach en iedere dag lijkt mijn cursus nog relevant. Het vak is zo breed en je komt zo veel verschillende mensen tegen, dat iedere dag een beetje aanvoelt als een eerste schooldag. Ik zou dan ook iedereen deze cursus aanbevelen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De mensen die bij ons afstuderen gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag. En dat loont. Hun opleiding bereidt hen eigenlijk perfect voor op de arbeidsmarkt en geeft ze alle tools om ook vlot en vol zelfvertrouwen wetenschappelijk onderbouwd advies te geven.

niceToKnowHeader

  • Geluk boost naast je gemoedstoestand ook je immuunsysteem.
  • Geluk is overdraagbaar. Gelukkige ouders hebben doorgaans gelukkigere kinderen.
  • Sociale media en technologie zijn een grote invloed op ons geluk.
  • Een positieve werkcultuur verhoogt de productiviteit en zorgt voor een lagere turn-over rate.
  • Lichaamstaal wordt voor drie dingen gebruikt: om verbale taal te vervangen, om verbale taal te versterken, of om iets bloot te geven wat je liever niet blootgeeft.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.
  • Volgens sommige studies kijkt 80 procent van de werknemers er tegenop om maandag te beginnen werken. Maar dat percentage zakt iedere dag tot en met vrijdag.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-