Verkooptechnieken/Eigen winkel starten

Eigen winkel starten

Wil je graag je eigen winkel uit de grond stampen en als echte ondernemer door het leven gaan? Met een opleiding uit dit subthema kan jij al je dromen werkelijkheid maken. Je leert tal van verkooptechnieken die ervoor zorgen dat de klanten als vanzelf jouw winkel vinden. Start succesvol en schrijf je online in!

volg nu ook online les

combineer studeren en werken

behaal je waardevolle diploma

oefen meteen in de les

leer van echte experts

up-to-date retailtechnieken

geniet van erkende opleidingen

volg les in jouw buurt

kies een studie op jouw maat

studeer waar en wanneer je wil


allCoursesWithinSubtheme Eigen winkel starten

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Bedrijfsbeheer en word een krak in je vak als Zelfstandig Ondernemer.

Digitale Marketing - Allround, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte cursus Digitale Marketing in jouw buurt.

Google Ads SEA, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Google Ads SEA en word een krak in je vak als Digital Marketeer.

eigen winkel starten

Marketing

Marketing, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing en bouw je expertise uit.

availableVia

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing Basis en start je eigen bedrijf.

eigen winkel starten

Retail Manager

Retail Manager, cpProfessionWithFuture

Geef een nieuwe wending aan je carrière met een professioneel diploma filiaalmanager.

availableVia

eigen winkel starten

SEO - Scoren in Google

SEO - Scoren in Google, cpProfessionWithFuture

Schrijf je vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding.

eigen winkel starten

Shopmanager

Shopmanager, cpProfessionWithFuture

Jij tovert elk soort winkel om in een commercieel succes.

availableVia


beSureOfYourFuture

De kennis en vaardigheden die je in deze opleidingen leert vergroten je kennis exponentieel. Je leert jouw diensten of producten nog beter in de kijker zetten, waardoor je nieuwe klanten bereikt en je verkoop de hoogte in jaagt. Met een diploma toon je aan dat je over de professionele kwaliteiten beschikt om meteen van start te gaan. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren. 

Als je dagdagelijks kan doen wa je écht graag doet, dan geeft je dat ontzettend veel energie. Oprecht betrokken zijn bij dagelijkse werkzaamheden die veel voldoening geven: het klinkt als een cliché - en dat is het misschien ook wel een beetje - maar als je veel tijd en energie kwijt bent aan je werk, is het wel zo fijn dat je iets doet wat je leuk vindt. Dat maakt ondernemen zo uitdagend! - employerSpeaks

eigen winkel starten

trendsCapitalized

Het afgelopen jaar zijn er meer nieuwe bedrijven opgericht dan alle jaren hiervoor. Veel ondernemers met een goed idee besluiten om de stap te zetten en ervoor te gaan. Een prachtige ontwikkeling vinden wij! Ondernemerschap is iets dat wij stimuleren en ondersteunen. Vooral eenmanszaken zijn het afgelopen jaar veel opgericht. Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren om je producten of diensten aan te bieden. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Een goede verkoper weet dit en past zijn verkooptechnieken ook daar toe.

Eigen winkel starten, hundredPercentOfTheTime

Sociale media regeert voorlopig nog steeds het land op gebied van sales, maar daar kan natuurlijk snel verandering in komen. Virtual Reality en Artificial Intelligence komen tegenwoordig erg op binnen sales en dat zal voor heel wat veranderingen zorgen! Tegelijkertijd blijft de authenticiteit van persoonlijk contact nog steeds belangrijk. De verkoopwereld is een enorm boeiende wereld die continu in verandering is. Je blijven bijscholen is dus aangeraden!

Elke dag sta ik met ontzettend veel plezier in mijn winkel. Maar ik wil uiteraard ook dat het goed draait, dat ik genoeg verkoop om te overleven en toch ook nog wat winst opzij kan zetten. Daar hebben deze opleidingen voor gezorgd. Ik verkoop nu online bijna evenveel als in mijn fysieke winkel. En het leuke daaraan is, dat mijn webshop eigenlijk al het werk voor mij doet. Ik raad iedereen aan om een cursus in avondonderwijs te volgen. Het helpt je echt verder. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Of je nu als verkoper aan de slag bent of je eigen bedrijf hebt, deze opleidingen zijn er voor jou. Onze professionele docenten hebben jaren ervaring en delen hun persoonlijke ervaringen met jou. Zo word jij nog beter in je product of diensten online in de kijker zetten. Je leert handig werken met Google en ontdekt hoe jouw site het beste scoort en jou helpt richting een betere verkoop.

niceToKnowHeader

  • Volgens sommige studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-