Verkooptechnieken/Reclametechnieken

Reclametechnieken

Wil jij meer leren over reclame? Wil jij Google laten werken voor je bedrijf? Dan hebben wij de perfecte opleidingen voor jou. Onze experten leren je hoe je opvalt op sociale media, hoe SEO werkt en hoe je met enkele marketingtips meer aandacht genereert voor jouw producten en diensten. Kies een opleiding uit dit boeiende subthema!

krijg praktijkgericht les

les van echte experts

behaal je waardevolle diploma

studeer waar en wanneer je wil

volg nu ook les online

kies een studie op maat

volg les in jouw buurt

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

start vlot je eigen zaak


allCoursesWithinSubtheme Reclametechnieken

Digitale Marketing - Allround, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte cursus Digitale Marketing in jouw buurt.

Google Ads SEA, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Google Ads SEA en word een krak in je vak als Digital Marketeer.

Reclametechnieken leren

Marketing

Marketing, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing en bouw je expertise uit.

availableVia

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing Basis en start je eigen bedrijf.

Reclametechnieken leren

SEO - Scoren in Google

SEO - Scoren in Google, cpProfessionWithFuture

Schrijf je vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding.

Reclametechnieken leren

Social Media Marketing

Social Media Marketing, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Social Media Marketing en word een krak in je vak als Marketeer.

availableVia


beSureOfYourFuture

Marketing en reclame zijn essentieel voor elk bedrijf dat wil groeien. Makkelijk en snel gevonden worden door klanten vergroot je winst en zorgt voor meer merkbekendheid. Als expert in marketing leer je de juiste boodschap via de juiste kanalen te verspreiden om de juiste doelgroep te bereiken. Met je diploma toon je aan dat je over diepgaande kennis beschikt om meteen zelfstandig van start te gaan. 

In onze winkel beseffen we dat we meer en meer online aanwezig moeten zijn. Onze medewerkers zijn daarom dagelijks met sociale media bezig. Maar we willen het ook wel juist aanpakken. Daarom hebben we iedereen op cursus gestuurd. Dat is kennis die nu in onze winkel vrij wordt uitgewisseld. Het leuke is dat we vele nieuwe klanten hebben die ons aanspreken op wat ze op onze Instagram gezien hebben. Het bewijs dat het werkt. - employerSpeaks

Reclametechnieken leren

trendsCapitalized

Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren. Je kan je producten of diensten dan ook beter aanbieden dan ooit tevoren. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Dus adverteer jij vandaag al op Instagram, Google of Twitch? Misschien liggen daar voor jou heel wat kansen! Schrijf je nu in en ontdek het zelf.

Reclametechnieken, hundredPercentOfTheTime

De focus ligt tegenwoordig veel minder op offline advertisement, zoals posters in bushokjes, stands en beurzen. Hierdoor blijft er budget over om online te investeren. Zelfs merken die bij traditionele marketing zweren, voelen zich tegenwoordig meer genoodzaakt om andere manieren van adverteren te vinden. De kans dat de investeringen in online advertising (nog meer) toenemen is dus groot.

Met mijn webshop ben ik niet op elk socialmedia-kanaal actief, maar de kanalen waar ik wel op actief ben wil ik graax maximaal inzetten. Ik wou mijn acties vooral beter leren analyseren en meten. Dankzij een opleiding in avondonderwijs heb ik een stevige basis onder de knie en weet ik perfect hoe ik mijn boodschap via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceer. Absoluut een aanrader! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

 Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in reclame en advertising. Ze delen graag al hun kennis met jou, zodat  jij nog beter wordt om je product of dienst online in de kijker zetten. Je leert handig werken met Google en ontdekt hoe jouw site het beste scoort. Alles voor een betere verkoop!

niceToKnowHeader

  • Volgens sommige studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Volgens onderzoek zou de pharmaindustrie twee keer meer uitgeven aan marketing dan aan onderzoek.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-