Retail & Detailhandel/Winkeluitbater

Winkeluitbater

Heb jij je eigen winkel? Of droom je ervan om je eigen zaak te openen? Dan zijn deze opleidingen iets voor jou. Je leert je winkel zo aantrekkelijk mogelijk positioneren en nieuwe klanten aantrekken. Daarnaast ontdek je onder andere hoe je het best inkoopt en orde op zaken stelt. Schrijf je nu in en kies voor succes.

behaal je waardevolle diploma

behaal je waardevolle diploma

leer van echte ondernemers

oefen meteen in de les

kies een studie op jouw maat

volg nu ook online les

krijg praktijkgericht les

studeer waar en wanneer je wil

start vlot je eigen winkel

erkende opleidingen

beproefde leermethodes


allCoursesWithinSubtheme Winkeluitbater

Accountmanager, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Accountmanagement en word een krak in je vak als Accountmanagement.

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

Opleidingen voor winkeluitbaters

Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Logistiek Medewerker

availableVia

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing Basis en start je eigen bedrijf.

Opleidingen voor winkeluitbaters

Retail Manager

Retail Manager, cpProfessionWithFuture

Geef een nieuwe wending aan je carrière met een professioneel diploma filiaalmanager.

availableVia

Opleidingen voor winkeluitbaters

Shopmanager

Shopmanager, cpProfessionWithFuture

Jij tovert elk soort winkel om in een commercieel succes.

availableVia


beSureOfYourFuture

Als winkeluitbater creëer je je eigen kansen op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen zorgen er stuk voor stuk voor dat jij je kansen ook optimaal benut. Je leert succesvol je eigen zaak starten, je eerste klanten aantrekken en je winst vergroten. Je toont met deze cursussen bovendien dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als meubel-verdeler moeten wij mensen meer dan het materiële verkopen. We moeten hen een thuis verkopen. Sinds een aantal jaar doen we daarom een beroep op een visual merchandiser die bij jullie een opleiding gevolgd heeft. We weten daarom waarover we praten wanneer we zeggen dat jullie studenten professioneel worden opgeleid en correct en bewezen werk leveren. Ik raad iedereen aan om een opleiding bij jullie te volgen. - employerSpeaks

Opleidingen voor winkeluitbaters

trendsCapitalized

Als verkoper of winkeluitbater heb je meer kanalen dan ooit om nieuwe klanten te bereiken. Je kan je producten of diensten ook beter en makkelijker dan ooit online aanbieden. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig via het internet. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Een goede verkoper weet dit en past zijn verkooptechnieken daar ook op toe.

Winkeluitbater, hundredPercentOfTheTime

Het internet heeft de verkoopwereld overhoop gegooid en tegelijk een enorme boost gegeven. Webshops worden steeds vaker de norm en sociale media regeert voorlopig het land. Maar de toekomst ligt lang niet vast. VR en AI maken stilaan hun opkomst en beloven een stevige impact na te laten. Tegelijk zien we dat veel mensen weer de authenticiteit van persoonlijk contact opzoeken. De verkoopwereld is een enorm boeiende wereld die continu in verandering is. Je blijven bijscholen is dus aangeraden.

Een winkel hebben, is meer dan enkele producten verkopen. Toen ik de zaak van mijn ouders overnam, besefte ik dat nog niet volledig. Deze opleidingen hebben me daar goed bij geholpen. Zowel logistieke als marketingkennis heb ik nu achter de kiezen. De winkel draait beter dan ooit en dat zien mijn ouders ook. Zij zijn trots op het resultaat en ik ben meer dan blij met de lessen die ik in avondonderwijs gevolgd heb. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een eigen zaak hebben of er een willen opstarten. Je leert alles wat je moet weten en maakt kennis met de retailsector van A tot Z. Een dikke aanrader voor iedereen die meteen succesvol van start wil dus.

niceToKnowHeader

  • Volgens sommige studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek gaan ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-