Boekhouding

Werk je graag met cijfers, hou je van logisch redeneren en lijkt de financiële wereld je wel wat? Wil je graag meer leren over geld en wil je in de financiële sector aan de slag? Dan is een opleiding uit het subthema boekhouding echt iets voor jou. Til je administratieve skills naar een hoger niveau door je te specialiseren.

Onze vakexperten leggen het je graag met hand en tand uit. Je geniet van persoonlijke begeleiding en je leert alles over de principes van boekhouding. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen, zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan. De cursussen zitten bovendien vol tips & tricks en oefeningen met extra lesmateriaal. Zo heb jij alles wat je nodig hebt om expert te worden.

efficiënt gegevensbeheer

waardevolle skills

up-to-date met regelgeving

belangrijke freelance skills

basis voor ondernemers

veelzijdige werkkracht

voor in alle sectoren

professionele netwerkkans

toegankelijk voor alle niveaus

vele toekomstmogelijkheden


allCoursesWithinSubtheme Boekhouding

Boekhouding

Administratieve Vaardigheden

Administratieve Vaardigheden, een boeiende en gevarieerde carrière

Schrijf je in voor de cursus Administratie en word veelzijdig Administratief Bediende.

availableVia

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Bedrijfsbeheer en word een krak in je vak als Zelfstandig Ondernemer.

Boekhouding

Boekhouden Allround

Boekhouden Allround, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Boekhouden Allround en lanceer je carrière als Boekhouder.

availableVia

Boekhouden Basis, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

Boekhouding

Boekhouden Gevorderden

Boekhouden Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia

Boekhouding

Boekhoudkantoor medewerker

Boekhoudkantoor medewerker, cpProfessionWithFuture

Droom jij ervan om een succesvolle carrière te starten in de boekhouding?

availableVia

Boekhouding

Businessmanager - Allround

Businessmanager - Allround, cpProfessionWithFuture

Droom jij van een topjob met veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

Boekhouding

Management Assistant

Management Assistant, cpProfessionWithFuture

Met de virtual class Management Assistant studeer je middels technologie!


beSureOfYourFuture

Boekhouden en economie gaan hand in hand. Iedereen in de financiële wereld weet best ook hoe je een goede boekhouding maakt. Onze school staat voor je klaar. Wij geven je alle tools om ervoor te zorgen dat jij je zorgeloos kan focussen op je carrière. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich in afstandsonderwijs in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch wat stappen kunnen maken. We ontdekten dat we recht hadden op verschillende voordelen waardoor onze nieuwe collega zichzelf al meteen terugbetaalde. Een goede boekhouder die up-to-date is van de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

Boekhouding

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je boekhouding in orde krijgt? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou. Tegenwoordig spreekt men bijvoorbeeld al van 'machine learning'. Door machine learning toe te passen op je administratie krijgt jouw boekhoudsoftware een voorspellend vermogen én de mogelijkheid om onregelmatigheden te signaleren. Gekke transacties vallen direct op en je kunt bij wijze van spreken nu al de balans van volgende maand opmaken. Vooruitstrevend!

Boekhouding, hundredPercentOfTheTime

Ook boekhoudkunde heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Je kan bijvoorbeeld je cijfers al snel en handig digitaliseren. Door je financiële data te visualiseren en te digitaliseren, krijg je vlot inzicht in zaken als je liquiditeit, cashflow, openstaande klanten en leveranciers. Dat zijn de cijfers die er voor zaakvoerders écht toe doen. Ontdek het zelf allemaal tijdens een opleiding uit de subcategorie boekhouden aan onze school!

Zelf vind ik dat ik met mijn beroep als boekhouder een hele dankbare job heb. Voor heel wat mensen ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Als een bedrijfsleider met zijn handen in het haar zit bijvoorbeeld over zijn krimpende winstmarge, dan ben ik de eerste persoon die hij/zij zal opbellen. Bovendien is het belangrijk om je gerelegd bij te scholen. De wetgeving rond fiscaliteit blijft veranderen. Ken je de nieuwe regels rond de aftrek voor auto- en brandstofkosten bijvoorbeeld al? Als boekhouder moet je constant op de hoogte blijven, maar dat maakt het net boeiend. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Van scholieren tot ondernemers, boekhouden ligt iedereen. We merken dat een diploma boekhouden nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-