HR & lonen

Een strategisch en geïntegreerd personeelsbeleid is essentieel voor de toekomst van elke onderneming. Om als bedrijf up-to-date te blijven is het nodig om te investeren in mensen. In de meeste bedrijven vervul je dan ook een sleutelrol. Een opleiding uit de subcategorie HR & lonen biedt je praktijkgerichte kennis over loon- en personeelsadministratie.

Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

expertise in HR-management

beheer je personeelszaken

inzicht in arbeidswetgeving

optimaliseer personeelsbeleid

alles over hr & lonen

betrouwbaar salarisbeheer

verbeter werknemerservaring

strategisch HR-advies

bouw sterke teams op

hr-professional worden


allCoursesWithinSubtheme HR & lonen

Administratief Bediende, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Administratie en word een krak in je vak als Administratief bediende.

HR & lonen

Administratieve vaardigheden

Administratieve vaardigheden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Administratief Medewerker en start meteen als bediende.

HR & lonen

HRM rekrutering en selectie

HRM rekrutering en selectie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiter en start meteen als HR-medewerker.

availableVia

HR & lonen

HRM Rekrutering en Selectie

HRM Rekrutering en Selectie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiting en start meteen als Recruiter.

HR & lonen

Loonadministratie

Loonadministratie, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Loonadministratie en word een krak in je vak als Loonbeheerder.

availableVia

HR & lonen

Loonsadministratie gevorderden

Loonsadministratie gevorderden, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Loonadministratie en word een krak in je vak als Administratiebeheerder.

availableVia


beSureOfYourFuture

Binnen HR ben je zeker van een carrière. Human resources staat voor veel uitdagingen en ontwikkelingen, waardoor de sector altijd talent zal nodig hebben. Elk bedrijf heeft nood aan een kwaliteitsvolle HR-professional. Bedrijven en organisaties moeten er ten alle tijden sterk op toezien om een aantrekelijke werkgever te blijven. Talent management en employee experience worden steeds belangrijker in de HR: talent aantrekken, behouden, en laten groeien binnen een organisatie. Je kan aan de slag als HR-Manager of HR-verantwoordelijke in eender welke organisatie of onderneming, als recruiter op een HR-afdeling of als zelfstandig HR-consultant. Aan jou de keuze!

De uitdaging ligt vooral in de digitalisering: HR-dienstverleners moeten ervoor zorgen dat mensen ook in de toekomst inzetbaar blijven. Welke toekomstige skills gaan werknemers nodig hebben? Dat zijn naast digitale vaardigheden ook soft skills en competenties, zoals in een team werken, samenwerken op afstand, analytisch vermogen, creativiteit, data kunnen interpreteren. Het kunnen omgaan met veranderingen wordt alsmaar belangrijker! - employerSpeaks

HR & lonen

trendsCapitalized

De toekomst is een veelbesproken thema in de wereld van salaris en HR.  Flexibilisering van je personeelsbestand en het aantrekken van (nieuw) talent speelt steeds een belangrijkere rol. Een goed scholingsbeleid zal niet alleen in de smaak vallen bij je huidige medewerkers, maar tegenwoordig is het ook een aantrekkelijke factor bij het aanwerven van nieuw talent.

HR & lonen, hundredPercentOfTheTime

Een hele belangrijke ontwikkeling binnen de wereld van HR is natuurlijk de digitalisering. De laatste jaren kan er op die manier ontzettend veel worden geautomatiseerd of zullen er nog heel wat zaken geautomatiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het payroll-proces. Steeds meer mensen krijgen hun loonstrookjes al digitaal en al die berekeningen verlopen ook meer en meer geautomatiseerd. HR-krachten zullen vooral ingezet worden om die processen op te volgen, te controleren en verbeteren, en data en inzichten aan te leveren.

Ik doe mijn job in de HR enorm graag. Mijn takenpakket is enorm gevarieerd: op zoek gaan naar geschikte kandidaten, interviews afnemen, klanten contacteren, bedrijven bezoeken, planningen opmaken, administratie opvolgen en zoveel meer! Elke dag komen er nieuwe vacatures bij waarvoor we passende kandidaten moeten vinden. Dat maakt mijn werk zo uitdagend en boeiend!  - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Na een opleiding uit het subthema HR & lonen weet je meer over het hele proces vanaf het eerste contact met een sollicitant tot het afscheid van een medewerker. Naast de theoretische context, krijg je ook heel wat tips mee uit de praktijk. Ook met voordelen voor je onderneming. We raden deze opleidingen enorm aan als je droomt van een carrière in de HR!

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek presteren werknemers die dichter bij hun werk wonen gemiddeld beter en is men trouwer aan zijn/haar werkgever.
  • Mensen die lid zijn van één of twee sociale netwerken zijn minder geneigd om snel van baan te veranderen. Leden van vier of meer sociale netwerken doen dat wel.
  • Werknemers die hoog scoren op eerlijkheid presteren beter en blijven langer trouw aan hun bedrijf, behalve in de sales.
  • Al 75% van de bedrijven gebruikt een digitale loonbrief.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-