Administratie & Onthaal/Office management

Office management

Zitten communiceren, plannen en organiseren in je bloed? Wil je meer betrokken zijn bij het beleid of een onmisbare rol opnemen bij de communicatie en organisatie van een event? Dan is een opleiding uit het subthema office management absoluut iets voor jou! Als office manager ben je een allrounder en de spil van een organisatie of een bedrijf. Je geeft leiding aan het secretariaat, je maakt afspraken, hebt inzicht in de organisatie en doet nog 1001 andere dingen die op je pad komen.

Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

efficiënte organisatieskills

meester in multitasking

deskundige communicator

sterke teamleader

krak in kantoorsoftware

proactief problemen oplossen

strategisch plannen

projectmatig leren aanpakken

alles over office management

brede inzetbaarheid


allCoursesWithinSubtheme Office management

Office management

Administratief Bediende

Administratief Bediende, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Administratie en word een krak in je vak als Administratief bediende.

availableVia

Office management

Administratieve Vaardigheden

Administratieve Vaardigheden, een boeiende en gevarieerde carrière

Schrijf je in voor de cursus Administratie en word veelzijdig Administratief Bediende.

availableVia

Office management

HRM rekrutering en selectie

HRM rekrutering en selectie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiter en start meteen als HR-medewerker.

availableVia

Office management

HRM Rekrutering en Selectie

HRM Rekrutering en Selectie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiting en start meteen als Recruiter.

Office management

Management Assistant

Management Assistant, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date virtual class Management Assistant!


beSureOfYourFuture

Office managers nemen in dynamische bedrijven en organisaties échte sleutelposities in. Ze zijn enorm veelzijdig. Events organiseren? Communicatie creëren en vormgeven voor online of offline kanalen? Peoplemanager voor medewerkers of voor klanten? In de medische sector misschien? De keuze is volledig aan jou! Op het einde van de rit ben je klaar om een rol op te nemen als office manager, administratief medewerker, coördinator, ondernemer, communicatiedeskundige, eventmanager, projectmanager, informatiebeheerder... en nog zoveel meer! Je kan in ontelbare jobs in verschillende sectoren terecht, zowel in binnen- als buitenland!

Als office manager ben ik vaak het manusje van alles. Ik ben medeverantwoordelijk voor de stroomlijning van allerlei processen binnen mijn afdeling en in sommige gevallen ben ik zelfs onderdeel van het managementteam. De lijntjes komen altijd bij mij uit. Zo een gevoel van verantwoordelijkheid en afwisseling binnen mijn takenpakket, dat geeft een onzettend leuk gevoel! - employerSpeaks

Office management

trendsCapitalized

Een cursus in office management is altijd een goed idee. Zeker als je je cv nog wat extra wil spijzen in je zoektocht naar een nieuwe job. Want de vraag naar mensen met degelijke administratieve kennis blijft groot. Die kennis krijgt de laatste jaren ook een steeds groter digitale luik, waardoor werkgevers graag kijken of je je wel voldoende bijschoolt. De laatste jaren is er een enorme opkomst van 'activiteitsgestuurd werken'. Het is een echte trend geworden. In traditionele kantooropstellingen krijgen werknemers specifieke bureaus of werkruimtes toegewezen, maar in een 'op activiteiten gebaseerd' kantoor, kunnen werknemers kiezen uit een verscheidenheid aan werkruimten die zijn toegesneden op specifieke taken, zoals samenwerken, onderzoek of gewoon gezelligheid. Ontdek zelf alle trends met een opleiding binnen office management!

Office management, hundredPercentOfTheTime

De technologische ontwikkelingen evolueren enorm snel, waardoor ook de strategieën in het office management voortdurend veranderen. Om de vinger aan de pols te houden is het voor een office manager belangrijk om al deze ontwikkelingen in de gaten te houden en in te spelen op die trends. De laatste technologie stellen kantoren bijvoorbeeld in staat om te automatiseren als nooit tevoren.Veel dagelijkse taken (vooral repetitieve taken en laagwaardig werk), worden geautomatiseerd om tijd en kosten te besparen en de efficiëntie te vergroten. Met'office management software kan je verschillende 'front office' en 'back office' taken aanpassen en beheren. Of je nu ondersteuning zoekt met CRM, sociale media, personeelszaken of boekhouding... Deze software kan je persoonlijke gids zijn met je dagelijkse taken.

Office Management trok mij direct aan omdat ik het leuk vind om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. We ontmoeten veel mensen en leren elke dag bij. Bovendien kan ik ontzettend veel kanten uit. Hierdoor blijf ik veelzijdig inzetbaar en dat opent voor mij vele deuren: consultant, projectmedewerker, manager... en nog zoveel meer! De studie kon ik makkelijk combineren met mijn gezinssituatie, aangezien ik op eigen tempo kon studeren. Absoluut een aanrader! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Bijna al onze studenten die een opleiding gevolgd hebben binnen het office management zijn meteen aan de slag gegaan. Als afgestudeerde office manager kun je in heel veel sectoren terecht, van Administratie, Sales, Human Resources tot Aankoop en de culturele sector... en nog zoveel meer! Binnen deze categorie hebben we heel wat opleidingen in afstandsonderwijs. Je krijgt dan meer flexibiliteit zodat je je studie met een job of een gezin kunt combineren. Een echte aanrader!

niceToKnowHeader

  • In elke sector, in elk bedrijf is er nood aan iemand die administratief sterk is.
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit weldegelijk in ons bloed. Misschien start jij wel als zelfstandige?
  • In een administratieve job verdien je gemiddeld 2.614 euro bruto.
  • Office management wordt door heel wat dekunsigen gezien als een nuttige opleiding.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-