swcHeading

swcMainP1 swcMainP2 swcMainP3

Management Basis

swcGroupCourse

Gent, Genk swcAndOther 12 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 02/09/2024

Dutch (BE)

Behaal je diploma Management Basis en ga professioneel aan de slag.
Management Basis

swcHomeCourse

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

Dutch (BE)

Schrijf je in voor de cursus Management Basis en word veelzijdig Manager.
Management Basis

Virtualclass

swcVirtualClassroomInEcampus

swcEarliestStartingDate 03/09/2024

Dutch (BE)

Schrijf je in voor de opleiding Management en start meteen als Leidinggevende.

swcQuote1 swcQuote2

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Thomas Verlinden

companyFaqHeader

Algemeen

Wie zijn we?

Bedrijfsbeheer.net, onderdeel van Centrum Voor Avondonderwijs VZW, is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs. De opleidingen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Als je bij ons je diploma behaalt, moet je nadien in het werkveld als werknemer of zelfstandige kunnen starten.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Voor het volledige aanbod van onze cursussen klik je hier.

Thuisstudies

Hoelang duurt een thuisstudie?

Onze studenten doen zo’n drie tot zes maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op vier tot zes uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen.

Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:
  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.
Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

Examen & Diploma

Hoe plan ik een online examen?

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

Stage lopen

Kan ik stage lopen?

Onze opleidingen zijn jobgericht. Naast theorie is er ruimschoots aandacht voor praktijkgerichte vaardigheden. Toch zin om extra expertise en ervaring op te doen? Volg dan een stage als aanvulling op je opleiding! Onze school moedigt stages actief aan.

Een stage is een handige manier om al tijdens het studeren waardevolle werkervaring te sprokkelen. Op stage leer je elke dag iets bij en zie je hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Je helpt echte klanten verder. Je timmert ook aan een professioneel netwerk in de sector. Een stage is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Kortom, een stage is een echte springplank naar jouw droomjob!

Je bepaalt zelf de periode en de duur van je stage. Je kiest zelf je stageplaats. Hoor eens rond bij vrienden, familie en kennissen. Of spring eens binnen bij een bedrijf in jouw buurt. Heb je een stageplaats gevonden? Neem dan even contact op met ons secretariaat. Wij bezorgen je een stagecontract. Dat document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan onze school. Daarna loop je tot maximaal 300 uur stage. Je stage eindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen, tenzij dit specifiek voor de opleiding vereist is.

Contact opnemen

Hoe kan ik contact opnemen?

Je neemt met ons contact op via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website. Vragen van administratieve aard en vragen over de inhoud van de opleiding worden door de Organisatie beantwoord binnen een termijn van 10 werkdagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst.

Vacatures

Kan ik lesgeven aan jullie school? Zijn er andere openstaande vacatures?

We zijn als school trots op ons team van professionele docenten die allemaal actief zijn als ondernemer binnen hun vakgebied. Als docent heb je minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep om les te kunnen geven aan onze school. Daarnaast moet je beschikken over de nodige pedagogische kwalificaties of reeds ervaring hebben als lesgever. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons een opleiding hebben gevolgd, met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd, en ook minimaal drie jaar professionele praktijkervaring hebben opgedaan als zelfstandige. Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken.

Indien je ons team van professionele docenten of medewerkers wil versterken, stuur je eerst je cv en motivatiebrief naar vacatures@centrumvooravondonderwijs.be. Je krijgt een e-mail wanneer je sollicitatie wordt weerhouden. De selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uurtjes, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij je vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Voor de praktijkvakken breng je tijdens de laatste ronde ook een model mee om bijvoorbeeld een creatieve make-over te maken.

websiteFaqHeader

Algemeen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-