Tweetalige cursus bedrijfsbeheer

Unieke tweetalige cursus bedrijfsbeheer

Voor anderstaligen hebben we een unieke studiemethode ontwikkeld die vertrekt van een tweetalige cursus. Hierdoor kan je je in je eigen moedertaal voorbereiden op het Nederlandstalige examen bedrijfsbeheer. De cursus is zo opgesteld je de cursusinhoud doorneemt in je eigen taal en tegelijk een vertaling in het Nederlands hebt op de pagina ernaast.

Waarom een tweetalige cursus bedrijfsbeheer?

Het examen bedrijfsbeheer kan je enkel afleggen in de drie officiële landstalen (Duits, Frans en Nederlands). Dankzij deze unieke formule kan je de leerstof verwerken in je eigen moedertaal en tegelijk de Nederlandstalige vertaling erbij leren. Hieronder zie je een voorbeeld van de tweetalige cursus Business management – bedrijfsbeheer (EN-NL). Wil je graag een volledig proefhoofdstuk downloaden? Dat kan via deze link.

sample photo Business Management Bedrijfsbeheer course

De cursus is volledig afgestemd op het examen bij de Centrale Examencommissie in Brussel. De cursusinhoud wordt dan ook regelmatig aangepast aan de vragen die gesteld worden op het examen. Zo ben je steeds perfect voorbereid.

Begeleiding in je eigen taal

Je persoonlijke docent begeleidt je tijdens de cursus. Wanneer je vragen hebt of extra uitleg wil bij bepaalde oefeningen kan je je docent contacteren via e-mail. Binnen de 48 uren krijg je dan antwoord. De standaard begeleiding verloopt in het Nederlands omdat ook het examen in het Nederlands wordt afgelegd. Wil je toch liever begeleiding krijgen in je eigen taal? Dat kan uiteraard ook. Stel via het contactformulier je concrete vraag en we beantwoorden jouw vraag.

Beschikbare talen

Momenteel kan je de tweetalige cursus bedrijfsbeheer volgen in Engels-Nederlands, Arabisch-Nederlands, Duits-Nederlands, Spaans-Nederlands, Italiaans-Nederlands, Pools-Nederlands Russisch-Nederlands en Turks-Nederlands.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!