NEGEN IJZERSTERKE VOORDELEN ALS STUDENT AAN HET CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen:

1. Je volgt een erkende opleiding

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de opleidingscheques en de KMO-portefeuille van het Vlaams Agentschap Inoveren en Ondernemen (VLAIO). Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Door deze erkenning biedt het Centrum voor Avondonderwijs VZW haar studenten een voordelige opleiding.

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW organiseert opleidingen voor zowel de beschermde beroepen (aannemer, elektricien,…) als voor de vrije markt gereguleerde beroepen (grafisch vormgever, gezondheidsconsulent,…).

Kies je voor een opleiding met betrekking tot een voor de vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je een examen af aan onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een waardevol diploma waarmee je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

2. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aanbieden. Bovendien is de school erkend opleidingsverstrekker in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques van VLAIO. Hierdoor kunnen werknemers die in Vlaanderen of Brussel wonen gebruikmaken van de subsidiemaatregelen van de de overheid. Zo bespaar je tot 40% op je inschrijvingsgeld met de KMO-portefeuille.

3. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken die je kan downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.

4. Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je zeker de kennis opdoet die nodig is om het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby. Wanneer je toch een zekere voorkennis zou moeten hebben staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

5. Je krijgt les van professionals in hun vak

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om te kunnen werken binnen de sector. Bovendien zullen de docenten je extra startersinformatie geven, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

6. Examengarantie

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

7. Subsidies voor zelfstandige ondernemers

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is erkend opleidingsverstrekker van VLAIO in het kader van de ondernemersportefeuille. Dit betekent dat je het inschrijvingsgeld van de opleidingen ook kan betalen met de KMO-portefeuille (zelfstandige ondernemers).

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee kleine en middelgrote ondernemingen opleidingen kunnen betalen. Enkel ondernemingen met een actief ondernemingsnummer komen in aanmerking.

8. Je kan een stage volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan. Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de beauty- en wellnesssector. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde!

9. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je rechts bovenaan onze homepagina aan!