Laagste inschrijvingsgeld

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Bij het CVA ben je steeds zeker van het laagste lesgeld. Het pakket dat wij aanbieden, is het goedkoopste op de markt. Door de grootte van onze school en unieke samenwerkingsverbanden met onze docenten, kunnen we de beste kwaliteit aanbieden tegen de scherpste prijzen.

Groepslessen bedrijfsbeheer

De groepslessen bedrijfsbeheer kosten 169 euro. Voor deze prijs krijg je een cursuspakket dat volledig up-to-date is. De begeleiding van je ervaren docent zit ook inbegrepen. Ten slotte krijg je toegang tot de studentenpagina van bedrijfsbeheer. Hier vind je extra oefeningen en oude examenvragen. Voor een interessante prijs krijg je dus een uitgebreid pakket dat de snelste weg is naar jouw eigen bedrijf.

Thuisstudie bedrijfsbeheer

Wie thuis studeert krijgt een uitgebreid cursuspakket toegestuurd. Hiervoor betaal je slechts 139 euro. Dit pakket zal je perfect voorbereiden op het examen. Hierin zit inbegrepen:

– Oefenboek

Dit oefenboek bevat de theorie en oefeningen die je moet kennen om te kunnen slagen voor het examen.

– Oplossingenboek

Hierin vind je de oplossingen op de vragen uit het oefenboek. Zo kan je zelf meteen je antwoorden controleren.

– Syllabus FOD Economie

Dit is een uitgebreide cursus die extra aandacht schenkt aan de theorie. Deze is niet noodzakelijk om te slagen voor het examen maar kan wel handig zijn tijdens je studie.

– Professionele begeleiding op afstand

Uiteraard worden ook studenten die op afstand studeren een persoonlijke begeleiding. Je kan met al je vragen over de cursus terecht bij je docent bedrijfsbeheer. Zo wordt je doorheen heel de cursus door een kenner bijgestaan.

Schrijf je nu in Volg een gratis proefles Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!